Zildjian Zildjian Gen16 AE48 Buffed Bronze boxed system DS Box S set G16BS4DS

€925,00 €888,00 Incl. btw
Artikelnummer: Zildjian Gen16 AE48 Buffed Bronze
Levertijd: Op voorrraad, direct leverbaar in de winkel en de volgende dag in de webshop indien voor 14:00uur besteld

Zildjian GEN16 AE48 cymbalset G16BS4DS ZIL GEN16 NEW 2015 BUFFED B 14 hihat & 18 crash/ride DS SET

Gen16 akoestische bekken - Gen16 bekkens zijn echte, akoestische, natuurlijke klinkende en reageert Zildjian-bekkens. Gen16 bekkens zijn voorzien van een unieke reeks van gaten die geluidsdruk te verminderen door maximaal 70 procent in vergelijking met een standaard bekken. Het resultaat is een veel lagere volume zonder verlies van de rijke authentieke Toon die je van een Zildjian-bekkens verwachten zou. Dit maakt Gen16 bekkens de perfecte praktijk bekken in omgevingen als stiller spelen vereist is.

Ondanks de enorme afname van de geluidsdruk, zal Gen16 nog steeds voelen als een plezier om te spelen. Deze bekkens reageren prachtig op elke nuance en dynamische aspect van uw steken.

G16AE001 digitale Cymbal Processor

De digitale Cymbal Processor is het brein van het Gen16-systeem, en opent het revolutionaire potentieel van deze instelling. Met behulp van de opnemen directe bron pick-ups, biedt de digitale Cymbal Processor spelers een array van Toon opties, met inbegrip van digitale voorinstellingen, effecten en panning opties vormgeven. De module heeft stereo-uitgangen die kunnen worden gebruikt voor live geluid en opname, evenals een Koptelefoonaansluiting voor monitoring en praktijk.

Nieuwe directe bron pick-up

De nieuwe Gen16 afgeslepen brons box sets omvatten de nieuwe en verbeterde directe bron pick-ups. Dit nieuwe ontwerp verfijnt het succes van eerdere Gen16 pick-ups met een veel strengere, gerichte bereik, ongewenst omringend lawaai te elimineren. Eenvoudig monteren de pick-up op uw Gen16 bekken om te ontgrendelen alle van het potentieel van dit prachtige systeem. De directe bron pick-up is niet een trigger, het is een volledig functionerende audio pick-up die alle van de kleinste nuances van uw bekken werk zal vangen. Het kan worden gebruikt voor de opname en controle, of het beste van alles, Gen16 bekkens verbinden met de digitale Cymbal Processor voor Toon opties vormgeven.

Kenmerken/Specificaties

G16BS4DS systeem omvat:

  • 1 x 14 "AE afgeslepen bronzen Hi-Hats (G1614HP)  
  • 1 x 18 "AE afgeslepen bronzen Crash Ride (G1618CR)
  • 1 x AE digitale Cymbal Processor en Mount (G16AE001)
  • 2 x AE Cymbal directe bron pick-ups met Mounts(G16AE002DS)
  • 1 x kabelset
  • 2 x Cymbal Dampners (G16AE013)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »