ROLAND KT-9 kick trigger pedal

€225,00 €175,00 Incl. btw
Artikelnummer: roland_kt9
Levertijd: Op voorrraad, direct leverbaar in de winkel en de volgende dag in de webshop indien voor 14:00uur besteld

Uniek klopperloos basdrumpedaal om 's nachts ultrastil mee te oefenen op elektronische drums

Thuis aan je drumskills werken is niet vanzelfsprekend. Al gebruik je een elektronische kit en een hoofdtelefoon, toch zijn daarmee de problemen zeker nog niet van de baan. Telkens je het basdrumpedaal intrapt, zorgt het geluid van zowel het pedaalmechanisme als de klopper die op de kickpad slaat voor geluidsoverlast. De nieuwe Roland KT-9 Kick Trigger Pedal maakt komaf met die hinderlijke bijgeluiden! Hij is ontworpen om thuis ultrastil mee te oefenen. De KT-9 beschikt over een klopperloos design en een gepatenteerd linkmechanisme die samen veel minder bedieningsgeluiden produceren. Daarbij wordt niets ingeboet aan authenticiteit wat het pedaalgevoel of de speelbaarheid betreft. Met de KT-9 onder je voet speel je zo hard als je zelf wil, op elk moment van de dag of nacht.

  • Geluidsarme werking is handig voor oefensessies laat op de avond (85% minder geluid in de oefenruimte en 63% minder in de onderliggende kamers, in vergelijking met het Roland KD-9 basdrumpedaal met klopper)
  • Compact design, makkelijk op te stellen en plaatsbesparend: ideaal voor oefensessies thuis
  • Bruikbaar met andere geluidsreducerende Roland-producten, inclusief de NE-10 Noise Eater Isolation Boards en de NE-1 Isolation Feet, voor de stilst mogelijke drumperformances ooit
Speel wanneer het jou uitkomt, dankzij het ultrastille linkmechanisme en klopperloze ontwerp

Elektronische drumkits zijn velen malen stiller dan akoestische kits. Toch is er nog steeds een geluid hoorbaar wanneer je een standaard kickpedaal intrapt, en nog een tweede wanneer de klopper op de kickpad slaat. Als stille oefensessies belangrijk zijn voor jou, dan is de KT-9 een must. Met zijn klopperloze ontwerp en nieuw ontwikkelde linkmechanisme* produceert hij opmerkelijk minder bedieningsgeluiden (85%** minder geluid in de oefenruimte en 63% minder in de onderliggende kamers, in vergelijking met een standaard Roland KD-9 pedaal met klopper). De KT-9 functioneert nog beter in combinatie met de stille mesh heads die terug te vinden zijn bij de Roland V-Drums, plus met onze NE-10 Noise Eater Isolation Boards en NE-1 Isolation Feet.

Compact klopperloos design past perfect bij je studio- & podiumopstelling

De KT-9 neemt zo min mogelijk plaats in, zodat er voldoende ruimte overblijft voor de rest van je favoriete percussie-instrumenten. Met zijn klopperloze design past de KT-9 perfect bij elke drumopstelling. Hij is makkelijk op te stellen en is compatibel met eender welke V-Drums-klankmodule, die over ¼-inch trigger inputs beschikt. De KT-9 is de ideale toevoeging aan je elektronische kit en laat je op professionele wijze je drumperformances oefenen, zonder storende bedieningsgeluiden.

Maakt geavanceerde technieken mogelijk en ondersteunt je drumstijl

Het maakt niet uit of je nu thuis oefent of op locatie speelt: het is belangrijk om over een basdrumpedaal te beschikken dat alle subtiele details van je drumstijl registreert. De KT-9 is wat dat betreft een geweldige keuze voor expressieve spelers. De voetjes van de unit garanderen een zeer goede stabiliteit, waardoor je zo hard of zacht als je zelf wil het pedaal mag intrappen (terwijl de klankmodule elke kleine nuance oppikt). De KT-9 beschikt tevens over een vertrouwde Toe Stopper om je voetpositie mee in te stellen. Het vloeiende pedaalmechanisme zorgt voor een authentiek basdrumgevoel. Voortaan kan je energierijke drumsessies bij je thuis oefenen, zonder daarbij de buren te storen.

Creëer de ultieme percussieopstelling door verbinding te maken met Roland-gear

Wanneer je percussieopstelling uitbreidt, heb je een basdrumpedaal nodig dat die groei kan bijbenen. De KT-9 is uiterst flexibel inzetbaar. Hij is compatibel met het volledige elektronische percussieaanbod van Roland; van de Octapad SPD-30 tot de HandSonic HPD-20. Dit compacte, ultrastille basdrumpedaal speelt het allemaal klaar!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »